Åttringen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi er så heldig og ha fått oppdrag til å bygge en storåttring. Med 15 ½ alen i røyslengde blir overaltlengden ca 34 fot. Kjølen og lotemnene er ferdig høvlet og klar til å skøytes i hop. Jon Anders prøver vinkelen i kjølsua slik at kjølbordene får rett legg
30.12.06

Botten i Åttringen er lagt. Som sneseilsbåt har den fått atskillig mer bredde enn en tilsvarende råseilsbåt. Her vries nerremma på for prøve. Selv om dette bordet er et av de letteste å bøye på er det store krefter ut og går.Åttring

Esingen 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi ble ferdige med innveden så langt og fikk lagt esingen. Den har ligget i sjøen over natta og er myknet opp. I tillegg pleier jeg å høvle endene litt vind for da er det lettere å jage den litt oppover.
7.4.07

Åttringen leveresOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Også denne Åttringen ble hentet landeveien på en stor tilpasset biltilhenger. Eieren maler og smørerer båten hjemme.
juli
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s