Vår 2001

Mai 2001 Våren er en travel tid båtsesongen begynner og alt skal være ferdig. En 2-roms spissbåt er nettopp sendt til Tromsø. En 2 1/2 roms Nordlandsbåt for sneseil holder på å blir malt og smurt. Båten skal til et fjellvann i Østerrike. Eieren kommer opp og skal deltar med sin nye båt på seilkurset som vi holder siste maihelg på Bliksvær. Her skal også eierne av det siste nybygg (nr. 39), en 3-roms Krumstevning deltar. Vi holder også på med en oppgradering av en 42 fots klinka seilskjøyte. Det blir lagt ny rufftak i kryssfiner med pålimte dekksstaver. Lærlingen har laget et skylight som fagprøve. Ellers har vi fått tømmer som venter på å bli saget. Det er kommet allerede bestillinger til høsten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s