Firroms Krumstevning på Svalbard

Knut Kjerpeseth ror Kai Linde-båt på Svalbard
Knut Kjerpeseth har tatt med sin krumstevnede nordlandsfirroring til Svalbard. Der har han brukt sine siste to sommerferier til oppdagelser med årene. Nå ønsker han seg rokamerater.

Til Hildringstimen sier han:
Roturer kan være et godt alternativ for å oppnå spennende opplevelser i ferien. Jeg har tatt med meg min krumstevnede firroring til Svalbard og brukt deler av de to siste sommerferiene til å ro rundt der. Man får brukt kropp og sanser til å mestre de utfordringer som måtte oppstå og dette gir en utrolig god kontakt med naturen. En type ferie som blir sittende i kroppen i lang tid. Et mannskap på fem gjør at det blir muligheter for sosiale opplevelser i tillegg til naturopplevelsene. Årets tur fra midten av juli til tidlig i august planlegges til Nord-Svalbard. Det blir en tur til fjerne områder hvor utfallet er avhengig av egen mestring og godt samhold. Det endelige manskap er foreløpig ikke helt avklart. Jeg ønsker derfor kontakt med personer som kan være interessert i å delta hvis reserver må hentes inn. En trenger en viss fysisk styrke, men mest utholdenhet. Det vil være ønskelig at en disponerer og kan anvende grovkalibret våpen.
28.02.2003

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s