Arkitektworkshop til Blåfrostfestivalen


I forkanten av Blåfrostfestivalen foregikk det en kunstnerisk arkitektworkshop i en av Rognanbryggene. Studentene fikk låne den nylig ferdigbygde nordlandsbåten. I annen etasje ble båten brukt i ulike former og det endte med plastinnpakning
26.2.2005

I forbindelse med Blåfrostfestivalen (www.blaafrostfestivalen.no ) her i Saltdal hadde jeg en ide om å støpe en isbåt. Det skjøre gjennomsiktige isskallet skulle symbolisere båtbyggertradisjonen, som vi må behandle med omhu. Isbåten skulle inngå i en workshoputstilling som arkitektstudenter holdt på med i en av Rognanbryggene. Vi fylte vann i en gammel plastbåtform og lot det fryse til en ca tomme tykk vegg. Vi tappet ut vannet, snudde båten forsiktig på hode og prøvde med varmt vann å løse isskallet fra formen. Dessverre klarte vi ikke å få isbåten helskinnet ut av formen. Den knuste båten inngikk allikevel på en spennende måte i utstillingen.
26.2.2005

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s