Reparasjon av 2 1/2 roms Ranværing

OldefarJon Anders holder på å reparere en fin ranværings Nordlandsbåt. ”Oldefar” fra Meløy har deltatt under siste Norlandsbåt-femmila her på Rognan. Båten hadde mye lekkasje og eieren bestemte seg for en overhaling. Noen sprukne bord, slakke trenagler og knekt innved må skiftes. Under bytte av bord må man passe på at man ikke ødelegger tilgrensende gamle bord. Det skal et sinnrikt system til for å klemme bordet på plass med klamper, tvinger og masse skorder.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s