Motorfæring

bording av motorfæring

bording av motorfæring

For et par år siden kom det en mann med en Nordlandsbåt bygd på slutten av 50-tallet for motorbruk, og denne ønsket han å få reparert. Han har vært mange ganger på havet med den som barn. Etter en vurdering fant vi ut at det var mest fornuftig å bygge en kopi, fordi den var såpass dårlig. Et spennende oppdrag, man ser tydelig Nordlandsbåttendensene som er tilpasset motorbruken. Båten er på lengde med en 2 ½ roms båt, men lagt ut i bredde og høyde. Den har også ekstra spant i hvert rom og stilken bak er selvfølgelig tilpasset propellen.

Bild    Båten er ferdig, men propellanlegg og motoren er ikke installert ennå. Som man ser er styret litt forbalansert. Eieren ønsker en liten 10 hk Nanni i båten. Det blir spennende å se hvordan Nordlandsbåten oppfører seg som motorbåt!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s