AuroraHyggelige tilbakemeldinger fra nybakt eier: ”Klarte ikke vente lenger, måtte prøve båten i dag, selv om den nok har behov for lengre tørketid. Må si jeg ble imponert over båten. Gudbrandsdalslågen går nå flomstor, over sine bredder. Den er brei og stor med nokså tung strøm på denne vannstanden. Gjekk overraskende lett og ro mot strømmen. Det er den beste, mest lettrodde og vakreste båten jeg har prøvd. Som du skjønner er jeg meget fornøyd med båten.”

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s