Sjark reparasjon

Bek varmes for å nate dekket

Bek varmes for å nate dekket

Våren 2013 overtok Saltdal Kystlag en 24 Sjark bygd i 1976 av Olav Brenne. Eieren har tatt godt vare på båten i 37 år, og den framstår som velholdt og frisk, bortsett fra 2 skavanker. Sjarken skal etter hvert inngå i båtbyggermuseet. Den driftes av en brukergruppe.

 

 

 

sjarkreparasjon

Det som skulle være en liten bagatell, å skifte 2 små dekksplanker fordi de viste råte i endene ble litt mer omfattende da råten hadde gått inn i kravell og dekksbjelke. Vi fikk fjernet råte og satt inn et spuns i bjelken. Kravellen kunne skøytes og noe nytt dekk ble lagt, drevet og beket.

 

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s