Reparasjon av 3 roms Nordlandsbåt

ferdig restaurert 3 romsRanværingen er omkring 100 år gammel og har vært reparert for ca 10 år siden med utskifting av de nederste bordene. Nå er det rekkene som er råtten. Det er gjerne under den tette malingen råte oppstår. Derfor anbefaler vi linoljemaling, som er noe diffusjonsåpen til slike båter.

2-IMGP0622En annen problemstilling er at det samler seg regnvatn i esingen. Her er det lett at det råtner. Så reparasjonen ble omfattende med utskifting av rekkene, frampart av ripbordene, deler av rembordene, esingene, kollere, krystokk med mer.

.

4-IMGP0664

5-IMGP0680

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s