MK Kjetil repareres i hallen

KjetilSaltdal Kystlaget driver sliphallen til tidligere Saltdalsverftet. Her er det muligheter for slipsett av fartøyer opp til 80 fot innendørs. Vi båtbyggere har hatt flere reparasjonsoppdrag i hallen. I samarbeid med båtbygger Valstad har vi sist høst skiftet rekkestøtter, planker, dekk, rekke og hekksargen på den verneverdige kutteren ”Kjetil”. Fartøyet eies av Saltdal Kystlag og er bygd her i fjæra i Liengnaustet 1959. Vi ønsker oss flere oppdrag på trefartøy.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s