Plankeskifte

Vi fikk en flott liten Bremsnes-skøyte til reparasjon. Den havarerte i vinterstorm og gnaget i flytebryggen slik at 3 planker, fenderlist og litt skandekk måtte skiftes. Da er det så flott at Saltdal Kystlag er aktiv i sliphallen og tar vare på fasilitetene. Slike slipsettinger og reparasjonsoppdrag til båtbyggeriet bidrar til å holde skipsbyggertradisjonene i Rognanfjæra i hevd! Jeg ønsker flere slike reparasjonsoppdrag på større båter. Fram

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s